Contemporary on ice. Del 2.

Igår natt tog jag mig tid att finslipa ytterliggare en del från det jag fotade under Contemporary on ice. Här är resultatet:
Breakfast in Moscow.

Jag kan inte påstå att frukost är min favoritmåltid på dygnet, men åtminstone en oerhört uppskattad måltid av mig. Jag fungerar inte utan frukost, men på vardagar blir det ofta bara en skål vaniljfil med musli. Nu när det är lov har jag tid att göra i ordning fetingfrukost varje morgon, passa på att börja dagen på rätt sätt när man ändå kan.Idag blev det citronte, juice, macka med philapelphia, ost och paprika samt apelsinklyftor. En väldigt orange frukost. 
Bäst är om man kan äta med någon, det gör jag sällan. Skålen fil blir i soffan med tvn och nu här vid datorn till repriser av Mia & Klara. Frukost på två systrar och en kock gör mig extra glad. Öppnar jag någon gång eget fick ska jag servera frukost, minst lika mysigt som där. Och så skulle jag spela dessa låtar och artister (länkat eller lyssna på spotify/youtube):

Breakfast in Berlin
Breakfast in America - Supertramp
Orange Juice Blues (Blues for Breakfast) - Bob Dylan
Breakfast in bead - UB40
Breakfast at Tiffany's - Barney Kessel
Breakfast on the morning tramp - Stacey Kent


 

Undrar hur solen skulle låta om man kunde om man kunde höra ljud i vakuum.

Äntligen sportlov, efterlängtat som aldrig förr. Sitter vid mitt skrivbord hemma och utanför skiner solen. Vaknade imorse utvilad. Nu har jag tid att umgås med vännerna och få ordning på mitt rum bättre sent än aldrig. Ta hand om mig själv. Skriva i bloggen. Fota. Drömma. Äta apelsiner från Egypten. I alla fall för en vecka.
Skoldagen avslutades igår med ett fyra timmars fysikprov. Vågor. Ljud kan inte färdas i vakuum. Därför rubriken. En liten fundering bara.
Har hunnit vara lite effektiv faktiskt. Lagt ut lite gamla kläder på tradera. Antagligen inget utav värde, men ni kan ju kika i alla fall. LÄNK. Börjar redan nu spara inför festivaler och resor efter studenten! Jag ska se världen. Vem ska med?


Bild av Ashley Goldberg

Contemporary on ice.

Förberedd med kamera och två objektiv begav jag mig till Kungsträdgården för att se Contemporary on ice, moderna dansteatern. Det var riktigt häftigt. Kände igen ett par av åkarna från andra klubbar och min egna gamla klubb, en hade jag haft som tränare. I fredags var det 4-5 koregrafer/konstnärer som skapat olika program. En hade sett konståkning som kalligrafi och jag blev så imponerad. Här nedan är bilder från första showen. Fler bilder kommer. Enjoy :)
(åkte själv konståkning 2001-2007, det förklarar mitt intresse för det)
( för bättre kvalité kika http://www.flickr.com/photos/candycigarette/ )

Monstershopping, Klubb King Kong och Fotofilter.

I måndags kväll åkte sot åter till Malmö efter fem dagar i stockholm. Igår fungerade inte hemsidan. Idag skriver jag detta inlägg till tonerna av Tunng. Inte allt för många silverdroppar när han begav sig, faktiskt inga, men tror det var för att jag hindrade mig själv från att se när tåget lämnade spåret.
Vi har gjort allt och inget dessa dagar, det har varit bäst och nu saknar jag min sot..väldigt mycket.
I fredags fyllde jag 19år och blev totalt bortskämd. Blev jete- och choklad. Hihi. Fick sconesfrukost, gula hörlurar, lunch och bio. Jag dödde. Och klapp.  

 
Dessa monster inköptes på min födelsedag på Konstbar. Jag gillar sot i randig tröja, han gillar mig i prickig kofta. Våra monster säger *morr*.I lördags stressade vi iväg till Klubb King Kong på restaurang Sjöhästen vid Hornstull för att se Palpitation. Därefter hoppades på vi dans på Ace, men vi ångrade oss. Vi dansade hemma istället. ^O^
I måndags innan sot begav sig ville vi leka med filter och fota i det vackra vädret. Vi ramlade in på ett fik som drevs av f.d. seriemördare (antagande). Det var kallt.  Dock är de två översta redigerade i PSCS2 med låtsasfilter.

 
Fotade med riktiga filter. Helt oredigerade bilder.

Det var lite kort om våra dagar för er som undrat var jag tagit vägen. Egentligen skulle kunna berätta så mycket mer. Men det vill jag behålla för mig själv. Det var underbart i alla fall. Så ni vet.
Klart slut. Xoxo min sot.
Skrivkramp.

Sitter verkligen och försöker få ihop mitt projektarbete innan tröttheten skapar en kvävning av min hjärnas förmåga att tänka. Ni ser! Förmuleringen på den meningen är ju hemsk! Blir så trött, när man verkligen behöver få klart något ger hjärnan upp. Nu ska jag beartbeta in mitt material från två intervjuer på två olika skivbutiker in i ett reportage. Och komma på någon typ av slutsats. Dessutom ska jag skriva färdigt en rapport om det. Snälla, önska mig lycka till! Egentligen är det ingen panik, råmanuset ska vara inlämnat på söndag, men det är mitt egna mål som ska hållas.
Måste berätta om hur rutinmässiga mina biblioteksbesök är. Okej, först när jag kommer in i ett bibliotek tar jag itu med varför jag gick dit. Kan vara att låna en dvd eller något till skolan. Sen sätter jag mig alltid vid deras datorer och trycker på "avancerad sökning" och trycker in "murakami" samt det bibliotek jag sitter inne på. Idag hade jag tur! Sputnikälskling på 7-dagarslån samt Elefanten som gick upp i rök och andra berättelser. Det var lite lycka. Ska bara finna tid att ta mig igenom böckerna!


Min Fågel.Imorgon hittar min fågel hem till Stockholm. Det gör mig glad.
Ingen skulle förstå om jag försökte beskriva med ord.
Men jag säger röd tråd, sot, fågel, universum och stjärnor i en påse. För att fatta mig kort.
 
Pust~

RSS 2.0