Home Sweet Home.

Jag sitter på en hård trästol vid köksbordet och tittar ut på hösten på andra sidan de två skottsäkra glasen. Precis, skottsäkra. Det har man om man bor på bottenvåningen här i Husby, bostadsrättföreningen betalar, det är bra. Denna del av tvåan har blivit som min del av lägenheten då jag inte får plats någon annanstans. Periodsvis har det varit jobbigt att inte ha något rum, men nu börjar jag verkligen se ljuset i tunneln och slutet på detta!
Den första november flyttar vi till Ärvinge i Kista. Me Happy! Igår spenderades nästan hela dagen med att välja tapeter, vandra på ikea och plocka ner mina prylar i lådor. Mina päron har redan börjar köra dit grejjer, natten mellan onsdag och torsdag kommer spenderas där. Senast första november måste vi vara härifrån. *glädjeskutt*
Nu ska jag ta en långpromenad till kista,  äta lunch för rikskupongen jag fick av far och läsa min bok nånstans där det är lite lugnt. Om det nu finns någon lugn vrå i kista.
Varsågod, lite text från Emelie!

All you need is time.

The Pioneers - Tunng (cover)
The Pioneers - Bloc Party (orginal)
<3

 


Lomo Love.

Nu har det varit väldigt många fotoinlägg här i min lilla blogg. Och det blir fler. Min kärlek till foto och leksakskameror är evig och det kan ingen ändra på! I min lilla samling av Lomography kameror finns en supersampler, en actionsampler, en fisheye och en Holga! <3

CandyCigarette

    

Iso 200.

Emelie har skuttat runt med en gammal analog systemkamera med en film som blev gammal juni 2006. Här är lite av resultaten! Iso 200, 36bilder. Helt paff att det ens blev något :)
Fler bilder finns här:
http://www.flickr.com/photos/candycigarette         


    

RSS 2.0