Små fina saker.

Små fina halsband jag fyndande på H&M för 29.50kr styck. Ballerinaskorna och de andra berlockerna på det ena halsbandet var så detaljrika, och rosetterna på andra halsbandet jättefina. Fin detalj är att en rosett hänger i låset bak i nacken. Och sen min fina, något använda anteckningsbok från pocket shop, fast den köpte jag i början av sommaren.


Klippt.

En rätt händelselös dag, försökt bota tröttheten efter arbetsveckan och gårdagens popaganda-festival med att bara göra ingenting. Typ klappa korna i FarmVille, se Spirited Away tredje gången i år och vandra till Kista Galleria och tillbaka för att slökolla akademibokhandeln, dock var det väldigt oinspirerande. Men däremot har jag klippt en del idag; både min lugg och mina festivalarmband. Börjar bli rätt duktig på att klippa mig lugg, det är rätt praktiskt och ekonomiskt. Resten av mitt hår är väldigt resistant mot slitage (använder aldrig balsam) så behöver inte besöka frissan mer än en gång per år. Men, det big deal jag ville komma fram till är att idag klippte jag av alla mina festivalarmband jag sparat mellan sommaren 2006 fram till i år. Tomt och befriande. Bildbevis: 
24-aug-2009 00:40.

hur glad jag är att du finns..att vi träffats, och hur du vuxit in i mitt liv..)

Detektivbyrån video. Del 1.

Vem var där? Jag var där! Mwhihi. Dagens goda gärning :)
Kan referera till detta blogginlägg: Tre Sena Kvällar


Way Out West.

För dryga dygnet sedan kom jag hem från Way Out West. Jag har nog aldrig förut på en festival sett så många bra konserter på så kort tid, det var helt sjukt. Man gick från den ena klockrena konserten till den andra och överallt var det packat med folk. Man fick ha med sig systemkamera också, så ikväll har jag suttit och försökt sortera ut bra bilder ur de totalt 840bilderna jag tog, jag är väldigt nöjd. Så fort bilderna har fått sig en liten touch i photoshop hamnar de här på bloggen! (Det lär ta ett tag, ni får vänta ett par dagar, jobbjobb). Jag känner att jag måste name-droppa allt bra jag sett, bara för att jag kan; Bon Iver, Beirut, Band of Horses, Florence and the Machine, Robyn, Röyksopp, Glasvegas, Arctic Monkeys, Patrick Wolf, Vampire Weekend, Florence Valentin, Wolfmother, My Bloody Valentine, Lily Allen, Final Fantasy. Jag dog nästan. Åh. Måste i någon framtida inlägg även summera hela festivalsommaren. Åh igen.

Men ni kan få en bild på Florence and the machine. Oredigerad.
Bara för att jag diggade färgerna och rörelsen i bilder.
 

Hej Göteborg.

Om ett par timmar ska jag bege mig iväg med stocke till söderköping där han gudfar bor. Därifrån ska vi tidigt imorgon åka vidare mot göteborg och Way Out West! Woho! Det är så mycket bra artister som jag ska se så jag kommer antagligen dö lite grann. Har med mig min systemkamera och ska försöka snappa en massa snygga bilder. Håll stockholm sällskap medan jag är bortrest. Vi ses på andra sidan~

Göm mig snälla.

Här är massa fina saker från hemsidan Supermarket som jag tycker uttrycker känslan "Göm mig". För det är lite så jag känner nu på något konstigt sätt. Det är nog någon konstig kombination av värme, saknad, huvudvärk och att inte lyckas få något jobb. Ni är inte tvugna att förstå. Godis för ögat varsågoda:


Shark eating girl part 2.


I will find


Reading Print


Honeybird

När sot och jag ses äter vi mest hela tiden.

I tisdags kom sot hem till 08land för att hälsa på i fyra nätter. Det blev fyra mycket fina men otroligt varma nätter. På dagarna vandrade vi runt i stan och åt mest hela tiden. Frukost/Brunch/Lunch, lyxig glass med smak av kanel, tiramisu och napoleon bakelse, sot åt saltlaktrits och stora kanelbullemuffins, jag drack ekologisk hallonläsk. Vi såg den japanska filmen "Still Walking" på victoria och på naturkompaniet vi snappade upp en massa viktiga saker inför resan med transibiriska järnvägen. Jag fyndade tre prickiga plagg på diverse reor och en liten fin lila lackväska för 25kr från monki.
Sot hade sin arm om mina axlar och jag min arm kring hans midja. Som två pysselbitar vandrade vi med matchande steg genom stan. Sot lämnade mig och stockholm imorse, men ändå har vi lyckats planera massor inför vår Bigu Trip. Nästa gång sot och jag ses ska jag minskat massor. Sådetså. Oven and out.

 
 
1. lyxig glass. 2. veggie bagel
3. brunch ex. blåbärspannkakorna. 4. sot äter luftballong

Döda söta djur i köket.

Dessa dyker upp lite varstans på olika bloggar och jag kunde inte låta bli att tillägna ett eget litet inlägg åt dessa döda söta djur som man kan förgylla sitt kök med. Åh. Tyvärr är dessa inga djur jag jag kommer kunna äga för frakten blir väldigt dyr. Buhu. Men de får sitta här i min blogg istället och göra den lite finare (:
Kanna och muggar från Fred Flare, skål från Mod Cloth.

 


Döda tid.

I söndags kväll kom jag hem från Emmadoba, det är snart 48h sedan och jag har inte satt en fot utanför ytterdörren. Tiden har bara ätits upp av något slags klockslagsätande sött monster. Och trots att dessa tragiska 48h knappt innehållt något av värde så känns det inte helt fel, känner ingen rastlöshet eller ånger. Jag har lyckats fördriva tiden rätt bra. Sovit ordentligt, slötittat på tv (obs, det händer inte ofta! det är faktiskt helt okej mitt på dagen program om man zappar mellan 3an och 5an), pysslat, tagit hand om mig själv med ansiktsmask och andra kemikalier, städat, druckit te och slöläst 100bloggar ungefär. Förhoppningsvis får jag bege mig ut idag och möta sotsot, men det återstår att se.

Minipyssel.

Idag pysslades det lite, det var ungefär det som orkades med efter emmaboda. På bilderna nedan är två halsband jag har gjort om pyttelite. Köpte dem för 30kr styck tillsammans med två andra halsband på fetingrea på ur&penn i kista. 120kr för fyra massa fina halsband som inte ens ser ut att vara därifrån och jag är massa nöjd. Lite synd bara att det fanns något halsband med en hel spegel, den jag köpte var minst trasig. Ville sätta dit en kristallpärla och en svart, men hade inga bra tänger hemma så spegeln får vara som den är på andra bilden så länge. Som ni kanske märkt är jag inget superfan av rosetter eller pärlor i babyrosa eller babyblått. Detta är mitt andra klockhalsband, nu har jag kvart över tolv och kvart i åtta (:

 

Emmabodafestivalen 2009.

Emmabodafestivalen, sommarens och antagligen mitt livs bästa festival. Underbaraste stämningen, dansigaste musiken, bästaste vännerna och skönaste vädret, dock hemskaste myggorna. Usch, de har verkligen massakerat mina ben. Har bland annat ätit kall vegetarisk ravioli, Go Green bönor och lyxig bakad potatis på Café Emma. Det blev även en langos med fel smak på grund lite för mycket party, en vegetarisk hamburgare och en totalbesvikelse efter en thai-wok endast innehållande morötter, sweet chilisåsen ingick inte ens! Det blev tiogångsjubileum för mig och Detektivbyrån (hej stalker). 2manydjs var galet tungt, Metronomy massa dansigt, Handsome Furs galna och även The Baboon Show, bara för att nämna några. Haft askul med alla vänner också!
Här är lite oredigerade bilder, fler finns på min ansiktsbok (:


Luggligan goes från svart till vitt :D *se hårfärger* (Rosies bild)


Sandra och Stocke. Vilken slips. Vilka blickar.


Jag och Sandra <3 Vi är så nyduschade och fräsiga!

   
Evelina och Ellinor. Jag. Isa. :D


Bubbel-tajm :) Sandra, Rosie och Isa.

  
Party-Emelie. Ellinor, jag och Evelina. Packningen och ägerna, Sandra med på ett hörn också. :)

RSS 2.0