Black Cherry Berry.

Black Cherry Berry är det téet jag dricker just nu, just min förpackning har färdats i min kompis Leas resväcka över atlanten från USA. Spanat och vet att just den tesorten även finns att köpa i hötorgshallarna, men det är inte samma sak. Gör mig lite glad medan jag skriver på projektarbetet (:
 
 


 
 

Delicious Goldfish Records.

I onsdags var jag på DGR och gjorde min intervju för mitt projektarbete. Var lite nervös, har aldrig genomfört en intervju, men det gick faktiskt jättebra! Kunde dock har varit lite aktivare med frågor. Nu har jag massa bra material till reportaget, förhoppningsvis får jag snart fler intervjuer. Här är lite bilder från DGR som jag lekt med i Poladroid.

  

Reportage.

Projektarbete. Jag har varit duktig på att skjuta fram allting tills nu. Väldigt duktig. Den här veckan ska minst två intervjuer genomföras angående mitt projektarbete som ska resultera i ett reportage, Skivmarknaden i Sverige. Skrivdelen är ingen större fara, det jag oroar mig mest över är min intervju"teknik". Jag har aldrig intervjuat någon! Panikattack. Hoppas de har överseende med mig, oerfaren skitunge. Någon som innehar erfarenheter och tips som kan rädda mig nu?

Underbara toner.

Idag hittade jag en av mina bilder på denna fina och unika blogg Saliv och törst. Kolla andra bilden under inlägget Petit miroir. Vet inte riktigt hur jag ska reagera, men jag blir glad att folk verkar tycka om mina bilder. Av detta tänkte jag ladda upp en liten blandad kompott av de bilder jag fotat på Detektivbyrån, de flesta finns i bättre kvalitée på min flickr.
Detektivbyrån är ett utav mina favoritband. Magiskt. Och så snälla. Finner inte riktigt ord. Rymden i en låda.

 

Comme des chats


Lurven och jag. (min favoritkofta, på delad första plats.)

London 17/1 - 18/1

Till sist fungerar min dator som den ska,  jag är räddad! Här är bilder från jobbresan till London, vi kunde inte bott mer centralt än vi gjorde, jättefint hotell! Vi bodde på Rose Court Hotel precis vid Marble Arch som ligger vid ena änden av Oxford Street. Det blev mycket shopping och sushilunch på Wasabi på Oxford Street, lagom turistigt. Hittade tre mysiga cardigans på rean, en på Primark och två stycken från Muji. Älskar Mujis kläder, de borde sälja kläder här i Sverige också! Hittade även två tjusiga klänningar, två par skor och lite annat smått. Bilder kommer eventuellt sen. Beror på tid. Har för mycket plugg...
Besökte Rough Trade Records East vid Brick Lane. De besöket blev lite hastigt och lustigt efter ett äventyr endast på egna ben genom London på tunnelbana och buss där de inte berättar vilken nästa stationen är. Med karta hittar jag till slut till Brick Lane, nästan mitt i natten. Eller okej. Klockan var 18.00, men det var mörkt och ensamt. Enligt mina beräkningar hann jag traska genom 1/3 av Brick Lane, den delen med endast Indiska restauranger. Skivbutiken blev min vändning för att sedan möta en vilsen Sandra. (Tack Comviq för 3000 gratis sms!)
På kvällen åt vi middag på en mexikansk restaurang, jättetrevligt :D

Bilder (vissa tagna av Sandra, markerade med *)

Hotellet

*Morgonpigghet, absolut (; err..

Inte långt till närmsta brevlåda! (Dock blev det inga vykort skickade..förlåt)
 
Min lunch! Grönsaksoppa från Wasabi. Nja..

Jag och Sandra på äventyr (:

Middag, nästan allihoppa!

Allihopp nu!

*Höh, alltid redo!

*Mona och Sonia (:

Lousie och jag (:


 

Min dator är ledsen.

Min dator har lagt av. Skriver nu från mammas dator. Hoppas det löser sig snart. Inlägg om London blir då datorn börjar fungera igen.

Att återvända till London.

För tredje gången under perioden av ett år ska jag bege mig till London, denna gången med mitt på Wrap World. Vi ska dit över helgen, vi reser tidigt inatt och kommer hem söndag eftermiddag. Ser verkligen fram emot resan, mer än då vi försökte första gången, då var planet försenat 6h och vi gav upp. Det var innan jul, två veckor efter då jag var där senast. 
Hotellet vi kommer bo på ligger vid Marble Arch, alltså väldigt centralt, en station ifrån där jag bodde med mina kompisar. Jag har planerat lite för mig själv inför resan. Jag vet att jag kommer handla lite på Oxford Street imorgon förmiddag och äta sushi till lunch. Ska shoppa billigt och kopisöt på Primark är det tänkt. På eftermiddagen ska jag vandra på Brick Lane, äta på Beigel Bake och köpa små fina saker. Eftermiddagen blir nog ensam, men jag klarar mig :)
Berättar mer om resan när jag kommit hem. 
  
 

Jag i Camden, London, senaste resan.
(Inte mina brills, köpte dem aldrig. Mobilkamera.)

07.30

Att orka sig iväg till skolan...

I min lilla värld.

http://flickr.com/photos/CandyCigarette/
för bilder med bättre kvalité.
("det är kvalité" sa skräddaren)

Klicka på bilderna:
(översta raden. London. nedre raden. Stockholm)

 


Onsdag, Sandra 19år.

I onsdags firade vi Sandra som fyllt 19år, sista året som tonåring! Vi inledde kvällen tidigt med drinkar på Little Persia och sedan Babasonic vid Mariatorget innan entrén började kosta. Det var väldigt trevligt, jag tyckte det var en lyckad kväll, dock kunde musiken på Babasonic varit mer dansvänlig. (Dansa, det är lite en definitionsfråga i mitt fall). Vi begav oss därifrån innan tolv för att äta upp vår besvikelse på max i form av mozzarella sticks och pommes frites, dräggigt värre. På max var det kaos. Precis som Sandra sa nere vid blåa linjen när vi väntade på tåget hem. "Det är inte konstigt att man får fördommar".
 
Lite bilder från kvällen

Jag och Sandra, the birth day kid :)

 
Sandra och Stocke (:

Jag, Sandra och Sandra :)

Sleep walker.

Dag ett, sista terminen under min gymnasietid, hittills denna termin 100% närvaro. Inte illa. När jag kom hem dog jag i soffan med min vetevärmare på ryggen, när jag vaknade kändes det som om jag hade haft feber. Man mår så bra när man börjar skolan. Motivation, va?
Det är tänkt att jag ska lägga mig i tid ikväll. Det har jag faktiskt tänkt att hålla. Ska lägga mig senast 22.30 och läsa vidare i What I talk about when I talk about running. Kommer definitivt inte somna så tidigt, men någon gång måste jag ju börja vända tillbaka dygnet. Ska överleva.
Någon till en jag som somnar på lektionerna varje dag i skolan? Det är bara jag va...?


Makeover.

För ett par månader sedan fick jag rummet målat och tapetserat  och precis just nu läggs parkettgolv in i mitt rum. Ek och bok. Me likes a lot. Gårddagen spenderas med att inhandla golvet och tömma mitt rum. Passade på att fota rummet då det var nästan helt tömt så ni och jag själv ska få se the makeover. Här är det med gamla golvet. Blä.


 
  

 

Cherry blossom.

Hittade dessa två portmonnäer på mellandagsrean på Muji. 50kr resp 57,50kr. Jag känner mig glad, tycker om att omge mig med fina reafynd, de förgyller min vardag lite och jag känner mig ekonomisk. Matchar mitt bokmärke också (: 
 


Emelie kan inte kontrollera sig själv när det kommer till prickar.

Okej, såhär började det. Dagen då H&M släppte sin specialdesignade kollektion av Comme des Garcons fick jag ett infall och köpte sista svart-vitprickiga koftan på H&M i kista för 598kr. Det sved ordentligt i plånboken innan londonresan, men jag kände mig ändå rätt glad för att ha investerat i ett designerplagg, ett av få jag äger.
Det gick ett par veckor och såg inga koftor andra plagg ur kollektionen på någon av H&M butikerna jag sprang förbi. Tur att jag köpte den sista, tänker jag Det går ett par veckor till, nu börjar jag läsa bloggar hur folk köper skjortor och koftor på rean, knappt till hälften av ordinarie pris..vafan!? Var inte det slut? Mina pengar!! Det var inte kul.
För att på något vis kompensera detta ville jag också köpa något på rean. Efter mycket letande hittar jag massa prickar på reaställen på H&M hamngatan. Jag var räddad! Det var så billigt så att jag inte kontrollera mig själv. Fyra skjortor, en klänning och ett par skor senare är jag 739kr fattigare, dock känner jag mig rik. 598+739=1337 (haha elit lol xD !!!!11---ursäkta) styckpriset på plaggen blir då 191kr. Känns faktiskt helt okej då jag är helt såld på plaggen. 
Ett långt inlägg om prickar. Men jag gillar prickar, så får skylla på det. Materiell prickig lycka :)

 


 

04:37 1.1.2009.CandyCigarette

Hejdå 2008. Hej 2009.

Okej, första dagen på nya året och idag har jag hunnit se på biofilmen Allt Flyter med mor och syster, samt har jag byggt en ikeahylla. Fast egentligen hade jag önskat att hela mitt rum var färdigt så jag kunde ligga och läsa en bok i sängen med ett glas te, för det är ungefär det jag egentligen orkat med idag efter allt festande. Och egentligen ångrar jag totalt att jag slösade bort närmare två timmar på en så dålig film, mina förväntningar gick helt i kras och jag ville inget hellre än fly salongen. Blä.
Nyårsafton igår hemma hos Robin var galet kul. Av det jag minns. Höh. Nejmen ärligt så har jag aldrig blivit så påverkad av alkohol förrut. Men jag lever idag. Tjoho. Jag är billig i drift.
Dags att ta tag i livet. Tycker det var en bra start med att bygga en hylla. Blir nog en till hylla efter det här. Måste försöka få ner mina sk löften på ett papper. Har rätt många. Det är mest för att motivera mig själv till det liv jag egentligen vill ha, som jag har haft periodsvis. Det är inga höga krav direkt, utan mer "sova 7h/natt". Kvalité. Vardagslyx. Ta hand om mig själv. Inte dö. Typ :)
Undrar om det är någon som läser mina blogginlägg. Egentligen. Gott Nytt År på er!

RSS 2.0