Tumblr. Twitter. Flickr. Posterous.

Jag är duktig på att försöka vara aktiv på alla möjliga communitys, bloggar, younameit. Men det går inte så bra. Ikväll skaffade jag Tumblr, märkbart lättare att ladda upp saker. Ni kan ju kika in där;

http://CandyCigarette.tumblr.com/

Och jag lever. Har jobbat och varit en del med sot som är tillbaka i stockholm denna vecka. Brabrabra.

Fynd från Gränna.

Torsdagen spenderades i ett mycket grått och dimmigt Gränna med mor, far och syster. Vi åker dit varje år när det börjar bli vår för att äta världens godaste räkmackor där det vanligtvis är fetingutsikt, men denna dag dimma. Trevligt var det i alla fall, skippade polkagrisarna och syndade plåtburkar istället och coolt godis istället. Yä. 
 


Youth in revolt.

Gratisfilm på filmfestivalen istheshit. Hahaha. (Obs, biopremiär 28maj, jag är så cool)


Kunglig söndag och solig tisdag.

I söndags åkte jag och Sandra hem till Isa och Rosie för att pyssla. Dumbledores pysselarmé ftw. Vi köpte med oss kunglig tårta för vi vet att alla människor innerst inne älskar tårta och blir glada av tårta. Tårtan köpte vi också för att fira victorias och sin man av folkets bröllop i sommar. Eller inte. Mest ville vi prova tårtan, kartongen var lite småtjusig och vi fick 8kr rabatt. Jag visste att Rosie skulle bli extra glad som royalist! Tårtan blev en liten succé när den väl tinat och jag hann påbörja på en pärlplatteask. Kjell och Ralf var massa spralliga och söta. Idag träffade jag Stocke inne i stan och vädergudarna måste lyssnat på mig. Så skönt ute, lite mindre vind och allt hade varit perfekt, men tack ändå någon! Vi begav oss till de lite finare delarna av Stockholm; Östermalm. Jag har länge velat prova Saturnus omtalade gigantiska kanelbullar. Och ja, de var gigantiska! Kanelbullen får 5/5 av mig som jag delade med Stocke. Definitivt värda sina 45kr. Rekommenderar dock inte att försöka sig på en kanelbulle helt själv, då mår man garanterat dåligt. 
Många vet hur jag ibland tjatar om priserna på té när man är på caféer och restauranger. Ibland är det inte nådigt. Det är bara varmt vatten med lite blad med smak och en skvätt mjölk om man vill. Min smärtgräns ligger på 30kr och då ska det vara lösté i en stor fin mugg, stället måste ha lite mysfaktor också. Idag på Saturnus fick jag en CHOCK! 45kr för en kopp té, WTF? Vad skulle det vara för superté? Pekade på en diet snapple och frågade han bakom disken vad den kostade, 45kr den också. Där var dem inte rädda att ta betalt för sin dricka! Det fick bli vatten till kanelbullen.. (STORHETSVANSINNE?) 
 


Vi gick förbi Kungsträdgården på vägen hem. Fick vara assiterande turistfotograf, ser jag verkligen så ärlig och pålitlig ut att de inte antar att jag ska springa iväg med kameran? Tydligen.

 '

Hemma placerade jag mig på en stol ute på altanen i solen med Liftarens Guide till Galaxen i knät. Så jävla värt att vara ledig. Passade på att unna mig en hemgjord fetingsallad också när man ändå hade tid!


Mina två lediga dagar. Lediga dagar äger.
 


Kungsträdgården.

Innan jag åkte hem till Sandra i fredags tog jag en omväg till Kungsträdgården, det var kallt och ljuset var tråkigt så jag redigerade bilderna en del. Jag har verkligen inga vårkänslor, kunnat ha mina sommarskor bara tre gånger i år och nu är det snart i mitten av maj. Trodde inte ens körsbärsblommorna skulle vara så utslagna. Snälla vädergudar, kompensera med en supervarm sommar! 
Det var jag, turisterna och humlorna.


Långt inlägg. Del 2.

Då har vi kommit till del två som börjar på ett valborgsfirande hemma hos Isa och Rosie i Midsommarkransen, aka Casarosisa i Mizziz. Yä. Temat på festen var "G" och själv var jag Glitter! Rosie var Gammal tant och Isa Gaga, tyvärr fick jag ingen bild på Isa. Buhu. Sot var också med. Hade massa kul men sot var lite restrött! Synd också att jag skulle upp och jobba lördagen därpå som vanligt. Fast lite tur ändå, annars hade festen nog spårat ut totalt för mig ^-^ som vanligt hemma hos isa och rosie. Haha. Askul i alla fall!


Öh japp. Jag var där. Den bjuder jag på! Glitter!

Sandra och Gabbi äter ur popcornhinken och diskuterar gnägg, en favorithink i repris!
  
Sandra som Guld, Sandra som Geoffreys' Katt (?). Häng i säng. Gul-sot <3.

Rosie som Gammal tant!
     
Gräddbakelsen Elsa. Geoffreys' katt Sandra. Rosie med Rosie-vin! Gay och Gräddbakelse!
 
Obligatorisk veggiebrunch på Sirap med min sot och alla andra i vasastan. Knök. Detta var söndag innan jobbet. Brunchen bestod av äggröra, sallad, toast och blåbärspannkaka, 100kr + latte 28kr. Blev ett lite för stort hål i plånboken, men värt! Dock ska man nog satsa på att gå dit på en vardag, då får man sitta lite mer ifred. De hade gjort om menyn sen sist också, då ingick färskpressad juice också och man fick en halv baguette istället för en liten toast. Eller, alla brunchmenyer var helförändrade. Förra menyn var billigare och bättre.

Och sot var extra mysig, fredag 14/5 bor han i stockholm på riktigt igen, efter vad jag kallar sinnesförvirring ^~^

I måndags spelade She&Him på kägelbanan, tyvärr fick jag inte ta in min kamera med sots fetingvidvinkelobjektiv. Gigabuhu.

Konserten var bra. Zooey Deschannel existerar inte bara i 2D. Hon var kortare än vad jag trodde men lät precis som på skivorna. Bandet hade massa teknik-krångel och verkade inte massa pepp under den spelningen. Publiken var inte heller till så stor hjälp, nykter måndagspublik. Vore så mycket bättre om de spelat på Debaser Slussen en onsdag eller fredag!
Men vem fick setlistan - JAG?! Yay. Tyvärr inte handskriven.

Långt inlägg. Del 1.

För att sammanfatta det som hänt senaste veckorna blir det här två långa inlägg. Har jobbat ganska mycket så jag har inte hunnit skriva något eller ladda upp foton. Buhu. Känns inte lika kul att sammanfatta, men bättre än att göra ingenting. Enjoy!


Sista bilden från min frukostvecka, fredag. Tror jag bara lyckades med fem frukostinlägg totalt? Under helgen blev det knappt någon frukost innan jobbet.

På kvällen fredagen den 23/4 var det byebye party för Ellinor, hon ska iväg till London ett år som Au Pair. Jag kom dit direkt efter jobbet så fick vara med och förbereda den supergoda stoppljus-bålen. Hade jättetrevligt hela kvällen, men var tyvärr tvungen att gå rätt tidigt då jag skulle jobba hela lördagen. Buhu. Av mig och Stocke fick Ellinor ett anteckningsblock med London-motiv som det var tänkt att alla skulle skriva några ord i, lite fail för oss för Ellinor hade redan ordnat ett eget block! Hoppas alla hann skriva något i alla fall. Saknar redan Ellinor massor.

   
Stoppljus-bål. Dålig internetuppkoppling. Sandra med anteckningsboken. Stocke!
  
Spretigt redigerade bilder, bravo mig själv! Gabbi, Stocke, Sandra, Jag, Ellinor, Gabbi igen, Tove :)

  
Jobbade hela lördag till tisdag. På min enda lediga dag (onsdag) hade jag bokat Make up rådgivning på Body Shop i Gallerian. Detta är ingenting jag gör på mina lediga dagar annars, passade mest på då jag fått en värdecheck gratis när jag blev medlem i vintras. Dvs, en sminkning för 0kr. Vanligtvis varar en rådgivning i 20min, men hon som sminkade mig höll på en timma på sig för hennes butikschef inte var där. Superlyx! Lite synd att jag inte hade några planer på kvällen men min supersminkning utan bara åkte hem.


Dricka slattar och lyssna på Johnossi på Café Opera FTW! Café opera och dess besökare är en egen liten bubbelvärld. Haha. Torsdagkväll 29/4 och kändisspaning: Carolina Gynning, Elin Kling, Danny från EMD. Bland annat. Var där med Stocke på något gratisevent JC ordnat. Tack någon för den kalla ölen ni lämnade kvar på bordet framför oss, och tack någon annan för white russian slatten. (Jag var törstig)


RSS 2.0