(3:55)

Idag för exakt ett år sedan begav jag mig en dimmig höstmorgon till detta lilla café på kungsholmen. En sot, en frukost, en kamera, en dvd och en näve melonkarameller senare och jag var förtrollad. Allt stämde. Vi läste samma bok, han blev min nyckelfågel och toru okada och jag blev hans mei kasahara. Min höst kunde inte blivit finare, små universum, kanelbullar med äppelbitar i, filmfestival, bagels och glögg. Vintern blev dock lite kall, men våren kom sot och tinade upp mig igen och gjorde mig prickig. Vi fotade körsbärsblommorna tillsammans och drömde oss iväg. Mitt sotigaste år har också varit mitt finaste år. Nu drömmer jag om en resa, det gör nog sot också <3  
 


"Som du är jag, som jag är du"
Mei Kasahara och Toru Okada kommer aldrig försvinna.


Ledighet.

Att vara ledig uppskattas på ett helt annat sätt av mig nu om man jämför med då jag pluggade. Njuter verkligen av att sova bort halva dagen i min stora, perfekta och prickiga säng. Sen ta tid på mig och äta fetingfrukost och göra vad jag vill i 12h, det är typ bäst och något underskattat. Idag röjjde jag på mitt rum, gjorde mig i ordning och begav mig till staden för att träffa sandra, isa, stocke, rosanna och ellinor på fika (för att vara exakt). Vi hamnade på Café Avenyn, det var helt okej men det kunde varit snäppet billigare, men mysig lokal och att vi blev kvar där ett tag vägde upp priserna. Sen blev det te och tv hemma hos isa, massa mys. Nu ska jag se reprisen av true blood på svtplay och sedan sova. Förbereda mentalt inför ännu en arbetsvecka, är dock massa taggad! Godnatt alla!


Gänget med de unika skorna. Yäa!


Kan inte världen vara analog?
Komplikationer från en analog vår. Jag minns hela dagar när jag ser dessa foton, det är nästan som jag inte levt de dagarna då jag inte fotat. Våren var så längesedan, men ändå så nära. Förhoppningsvis blir den kommande våren någon annanstans än i sverige, längtar så. Drömmen om moskva, transsibiriska, tokyo, kyoto, seoul, beijing och allt däremellan. Ta mig dit nu.


Black Balloon.

Man blir som dem man umgås med och allting sitter i väggarna. Att ta sig ur därifrån är jättesvårt. En annan värld och man ser allting utifrån. Hjälplöshet.

Black Balloon.


Min festivalsommar ur ett lomo fish-eye perspektiv.


 


     
 
  

Min bästa festivalsommar ur ett analogt fisköge-perspektiv. Jag saknar alla festivaler, alla människor, festen, musiken och travbanefrukostarna. Go Green bönorna och Pucko på literförpackning. Kir. Partyhästarna, solglasögonen och mysiga tält. Tack alla som gjort min sommar <3


Post-it!


  

 

  

Peace!


Dagar passerar.

Söndag och en vecka har passerat mer eller mindre omärkbart. Minns knapp vad jag har gjort. Vet att jag sett Ponyo på premiären med Isa. Har även träffat Madde på frukost och Jasmine som ska till sydafrika. Fått mina fallande muggar, handdukar och servetter på posten från en mycket snäll sot i malmö. Även fått min Japanese for busy people I och Sputnikälskling av Haruki Murakami på pocket. Fikat. Jobbat, mest jobbat. Okej, min vecka har väl varit rätt välfylld, men behövde verkligen anstränga mig för att minnas. Jag börjar vänja mig vid mina nya jobbrutiner nu, det är skönt. Nästa vecka ska jag försöka komma igång med träningen och maten, samt bli bätte på att blogga, märker att jag har några läsare där ute i alla fall. Woho (:

500 days of summer.


 

 
Jag dör. Så bäst. She & Him = bäst. Vill se nu!
Zooey Deschanel "One day, you'll be cool" <3


Om jag kunde sy lika fina rosetter.

Min kreativitet har lagts lite åt sidan när jag börjat jobba, men då är det bra att andra förser världen med små vackra ting (: Hittade en länk till den här bloggen där det just nu pågår en rosett-tävling, utlimat tävling och jag är helt sålt på de två prickiga rosetterna..åhåh..


Att tappa bort sig själv.

Nu har jag börjat tröttna på mig själv och mina ursäkter. Jag bara sitter och sitter. Jag har slutat titta i speglar, väga mig och prova kläder för jag vet att jag bara blir deppad över hur långt jag låtit allting gå. Det är sjukt vad som kan hända om man slutar tänka, för det är det jag har gjort och det syns verkligen på min kropp. Jag börjar bli rädd, varför kan inte jag men alla andra? Jag har allt man behöver och vet exakt vad man ska göra, men ändå så skiter allting sig. Jag vill inte se ut såhär, jag vill vara emelie i högstadiet. En emelie som tränade, åt nyttigt och spenderade all sin resterande tid med vänner. En emelie som var söt och fin på bilder, smal. 
Idag har jag försökt börja tänka som jag gjorde då, för mina olika taktiker senaste halvåret har bara skitit sig. Och jag vet inte hur jag ska säga det här, men ni mina små vänner som läser det här behöver inte säga någonting till mig, bara veta och inte undra ibland. Och kanske inte fresta heller. Jag vill vara smal. 

 

Det är sjukt när man ser det såhär. Första bilden är jag i åttan som låtsasrockercool med paintredigerad kajal. Andra bilden är från i somras, onykter i kompisars tält. Ocharmigt värre.


RSS 2.0