Torsdagsfrukost: luft.

Frukost = luft. Jag var på viktväktarna imorse, men först lyckades jag försova mig en timma så det blev ingen frukost. Förlåt alla mina frukost-stalkers (om ni nu finns?). Hade gått ner 1,4kg sedan senaste mötet för tre veckor sedan, totalt 5,9kg på åtta veckor! Inte ett enda träningspass! Träffade Stocke inne i stan efter mötet för att köpa en present till Ellinor, och vi hittade bästastebästa presenten! :) nu ska jag typ läsa och sen sova tänkte jag, eller se en Ghiblifilm. Hm. Men Godnatt i alla fall!

Tyg.

Nu är jag klar med väskan. Blev helt kär i tyget jag fick av Ellinor. Åh. Men tygväskan får ni inte se för den är inslagen!

 
 


Väska till Ellinor pågår.

Frukost igen. Nu börjar det svårt att variera, vi har ingen youghurt eller fil hemma just nu. Kanske får bli gröt imorn när jag är ledig, eller kanske hemgjord smoothie. Hm. Nu ska jag sätta mig och sy en väska till Ellinor som reser iväg till London på au pair i ett år, så glad för hennes skull (:


Citrongräddté, juice/smoothie och avokadomacka med philadelphia. Och fåglar.

Ellinor och jag Arvikafestivalen 2009. Lomo fisheye. (:

Bild från 2007 eller 2008 på Ellinor inne på Weekday götgatan, tror det är Stocke
i bakgrunden också. Bilden är räddad från internet, alla andra bilder på min dator
försvann i branden feb 2008 :( 


Namnsdagsfrukost med mina fåglar.

Idag skulle man kunna säga att jag har namnsdag, beror på i vilken kalender man läser. Amalia, Amelia och så står det Emelie på vissa ställen. Annars kan man alltid låtsas eller vänta tills Astrid har namnsdag. Jag trivs med mina namn, och antar att det är bra, kanske? Imorse invigde jag min IKEA-bricka med fåglar imorse, yäy! Jag älskar frukost, I kid you not. Då jag är ledig eller börjar inte förrän 13.00 blir det alltid fetingfrukost. Öppnar jag vid 10 blir det bara tyvärr det jag hinner med. Men hellre frukost än lunch! Idag blev det äggknäckemacka med örtsalt, en till supergod apelsin, blåbärsté i repris och överbliven smoothie blandat med apelsinjuice.


Another monday breakfast.

Ett försök att börja blogga igen resulterade i 12 unika läsare med noll kommentarer. Woho och det gör mig lite glad att det faktiskt är en del som stalkar mig litegrann. Imorse åt jag en helt okej frukost med en söt apelsin, blåbärsté från IKEA och gurksmörgås ordinär. Hade tänkte försöka dokumentera mina frukostar nu i en vecka, får se hur det går. Detta är dels för att komma igång med bloggen och fotandet igen och dels för att vara nyttig. Efter tre-fyra veckors uppehåll från viktväktarna fortsätter jag från och med idag. Jag ska gå dit igen på torsdag eller fredag. För är man smal är man cool och lever ett lyckligt lyckat liv? Visst?


 


En trevlig torsdag.

Detta inlägg hade jag tänkt försöka få ihop i torsdags, då det fortfarande var just torsdag. Idag är det söndag, det gick ju bra. Min datorn har varit otrolig osamarbetsvillig, tack cp-pc. Men bättre sent än aldrig. Hade en mycket trevlig torsdag! Jag bakade scones, hade mini-spa, träffade sandra, ellinor och gabbi på fika, var på bio med mig själv, unnade mig själv en muminmugg och en prickig sminkväska från muji. Yä. 
(bilderna orkade jag inte redigera, varsågoda) 


Nybakade scones med english breakfast-té, såklart. Skills eller vad?

Hej fåglar.

På café hängmattan med ellinor, gabbi och sandra vid min sida!

Cashewnötskaka och grönt té. Inne på toalettspegeln stod det "Åh, vad söt!", då blev jag glad.

Sen såg jag en mycket bra film med mig själv på bio. Gainsbourg, vie héroïque.
 
 
Stumpan. Jag och kamera. Mycket fiffig bok. Fynd.

RSS 2.0