CandyCigaretteShop

Nu har jag skaffat en shop till mina tygväskor, klicka här! Passar på att sälja mina tygväskor via s.k. annonser här på blogg.se medan de är gratis. Får se hur det blir sen med hemsida, det vore hur kul som helst att ha en riktig! 
Lämna gärna kommentarer när ni kikat in där, även om ni inte vill köpa nåt, vill se vilka som hittar dit (:

CandyCigaretteShop


  

Sot enligt sot.

Här är sots bilder från veckan, oredigerade från hans nya fancy-pants kamera. Klicka på bilderna för att se dem större.
Bilderna får tala för sig själva, ni får gissa vad vi pysslade med under veckan. Vill behålla för mig själv. Hihi. Tack sotsot för en jetefin vecka <3
  

 

  
  
   

   
    


  

Min sotigaste vecka.

Här är mina något redigerade bilder från sotveckan. Blev  väldigt få bilder då jag var otroligt dålig på att använda kameran. Blir fler bilder med sots kamera i kommande inlägg. Enjoy!


Fake fish-eye vid S:t Eriksplan


Mitt finger styr båten. Alltid.

Fjäderholmarna. Observera den lilla gubben på sots huvud ^O^

Världens lyxigaste och mest prisvärda frukost -o- mm~

Fin-sot~ (tack för blåbäret)
 

Regn och väskor.

Tack Sandra som tappert satt med mig de sista timmarna på festivalen, och tack Lea som ordnade platsen och sällskapade mig ett tag, ni räddade mig! Trots vädret tyckte jag att gårdagen gick relativt bra, fick ett par väskor sålda, två paraplyn och ett par plektrumörhängen. Hon som hade ansvar över mig på festivalen berättade att denna var deras sämsta festivalen sedan starten, antagligen pga vädret och att det krockade med Where the action is. Lite synd faktiskt.
Om någon av er som läser det här nu var där igår lämna gärna en kommentar! Vet att det var några som ville ha väskor som tog visitkort, bara höra av er! (:
Som sagt så har jag hänvisat hit då jag inte har någon hemsida för mina väskor eller smycken än. Ni lär märka när det blir :)

 
  

Tygväskor och Florence Valentin.

På lördag är alla välkomna på gratisfestival i Huddinge! Där bjuds på massa bra musik, bland annat Florence Valentin, Palpitation, Impulsiv Livstil och förhoppningsvis Leas band Kärlekspicnic. Och mitt i detta ska lilla jag stå och sälja mina tygväskor jag sytt ihop senaste månaden. Det blir även lite broscher och smycken :)
Kika länken för all information! Jag befinner mig där mellan 11-22 och ni får gärna sällskapa mig :)


 

Studenten.

Igår tog jag studenten och idag började mitt liv som fri och arbetssökande. Jag har nog inte riktigt förstått det själv än. Igår gick händelserna i ett från kl. 9 då klassen hade champagne-frukost i Kronobergsparken till då sista vännerna begav sig hemåt från min mottagning vid kl. 22. En dag med massa skratt, champagne, dans, skrik, fin släkt och vänner, tårar, kläder nerdränkta i öl och folk som trodde på min framtid. Tack alla som gjort min dag underbar! Tack alla i klassen som vid olika fina tillfällen gjort dessa tre år uthärdliga!

(oredigerade bilder)

Något nyvaken och champagne-påverkat emelie.


Sandra och jag :D


Elvira och jag (:


Carolin och Sandra ;D


Carolin, jag och Sandra :D


Viktor, Emma och Elvira (:


Strawberries. Yeaaaa ^O^


Linn och jag. Go fjortismin.


redigerad bild. nygråten och med mina pärons sistaminuten-plakat (:

RSS 2.0