Honky Tonk of Wermland.

Åh. Man kan inte annat än spricka upp i ett leende! Detektivbyrån har släppt ett par nya låtar från deras kommande album och de är helt underbara. Nu väntas förväntansfullt på att deras signerade album ska dimpa ner i brevinkastet dagen det släpps. Mmm. Var längesedan jag såg dem spela. Det är synd. Får hoppas på spelningar i 08-land snart.

Checka deras underbara hemsida HÄR (:


Fågelklänning och hallon.

Ju längre in på sommaren jag kommer, desto bekvämare blir jag av mig och desto mindre blir gjort och skrivet här. Snarare, jag har jobbat och umgåtts med mina vänner istället för att sitta framför den här platta burken och bekänna mig. Anser det är rätt tråkigt nu på sommaren. Längre fram i höst/vinter hör ni nog mer av mig då bloggen blir en undanflygt från pluggandet. 
Men mer än den här burken har lagts på hyllan, det är lite synd. Bland annat tränandet, gitarren och trummorna. Inte praktiskt när jag har ensemble B nästa år. Men vad gör man när man tröttnat?

Måste berätta att jag haft en mysig helg i Örebro, det kan ingen ta ifrån mig. Nu får jag fylla tomheten med tankar och drömmar fram till den 9augusti. <3

RSS 2.0