Blurr.

Det är många småprojekt som jag håller på med just nu plus att planera resan. Vet inte riktigt var jag ska börja ibland. Istället fastnar jag här vid datorn och alla dessa egentligen onödiga communitys. Känner mig tvungen att hålla aktiva, men det går verkligen inte. Känner att jag borde börja lägga mer fokus på resan. Blir mer aktiv på backpacking.se och vagabond.se än på facebook, twitter och tumblr. Svårt.
Nu tänkte jag försöka läsa ut Liftarens guide till galaxen, har bara sista boken kvar. Sen ska en del upp på tradera. Så långt vet jag vad jag ska göra. Sen är det bara ett enda blurrblurr. Ville bara skriva av mig. Hejdå.


En ledig torsdag.

Vaknade upp bredvid sot här hemma hos mig imorse, vi åt en superfrukost medan vi tittade på biggest loser. Mitt i allt ringer ett 08nummer och då är det Ellinor som vill ses, blev så glad! Hon är tillbaka i Stockholm några dagar från sitt au pair jobb i London. Så efter att ha sminkat mig till toner av ladytron beger jag mig direkt in till stan. Vi spanade klänningar i liljeholmen och kojjor i färgfabriken och avslutade dagen med en klass i korsningen vid skanstull. Därefter var det dags för mig att åka på en föredetta kollegas studentmottagning. Den var supertrevlig och sitter här, fortfarande mätt. Lång dag börjar ta slut. Ska försöka röjja lite på rummet först bara och betala lite försenade traderaavgifter. Jippi. Skriver mest detta för att själv minnas. Ni hittar mig på tumblr (:

RSS 2.0