[dasvidaniya]

I helgen var sot här, han åkte hem igår innan mitt jobb. Vi har haft det massa mys och kommit fram till en hel del. Jag har insett att skaffa Rysslandvisum på egen hand är merit att ha med på sitt cv. Vi träffade nästan hela luggligan gänget på Sturekatten, "EN VARM SVAMP". Fikade två gånger på nya favoritfiken Vurma på kungsholmen, åhåh. Ätit lunch på sirap. Konstaterat att mitt liv blir så mycket dyrare när sot är här, men så mycket godare och mysigare. Livsnjutarsot, yä! Inför hans besök städade jag mitt rum, det behövdes verkligen, nu är mitt liv så mycket mer organiserat. Woho. Fick mig att inse att jag redan har massa kläder, skor, tyger, böcker etc att underhålla mig med. Ska påbörja lite projekt nu i vår, bland annat välja 10böcker jag har hemma och lägga på hög och plöjja. Måste börja sy lite mer också, försöka hitta någon marknad att sälja på. Mer kreativitet som dött under vintern, och känner att jag inte kan göra någonting åt det förrän all fucking snö är bortsmällt. Uh.
Varsågoda, liten uppdatering från mig. Önskar jag kunde vara en roligare och mer lyckad person just nu. En person som når sina mål och ser världen. Gör någonting av sitt liv. Jag måste klippa mig och ska färga håret mörkmörk brunt för att försöka uppnå förra årets frisyr. Så mörkt som möjligt i protest mot allt, inkl mitt svarta nagellack. Dock är Aloe Vera  och mineraler the shit för mitt ansikte. Yä.
[dasvidaniya]

Denna blogg dog ett tag.

Hejsan kära läsare. Om ni nu finns någonstans. Jag har varit borta ett tag härifrån och det har kanske någon lagt märke till. Vintern har gjort mig så oerhört oinspirerad till att göra någonting kreativt alls! Blä! Vem vill se bilder på tråkiga varma kläder, eller på is, grus och slask, ha en tråkig spotifylista eller lyssna på mig som klagar. Nä. I vår ska jag bli bättre på att fota och blogga. Mina kameror känner sig bortglömda <3
Det har inte hänt så mycket i mitt liv egentligen, nu går jag på viktväktarna sen tre veckor tillbaka och jag äter som en hästgnägg. Hoppas på fina minusresultat. Blev helt kär i H&Ms vårkatalog, så mycket jag vill ha! Dock måste min garderobs rensas ordentligt först. Detta pågår lite just nu och massor hamnar på min traderasida, se länkar. Och bli smal. Har tre motivationsplagg också, så går inte bara efter viktresultat!
Vi hörs när jag känner att våren är här! Woho!

RSS 2.0