Röd tråd och nyckelfågel.


Té-filosofi.

Sitter här med ett glas ekologiskt grönt chai té, vilken lyx. Eller inte. Smakar precis som vilket annat grönt chai té som helst, men vi kan ju alltid låtsas? Priset per påse var dyrare än styckpriset på ägg, då måste det ju vara gott? Är då löstéet man får slarvigt i klämmor på cafén för +25kr fantastiskt gott? Nej, verkligen inte. Undrar om vad de skulle begära för en kopp varmt vatten om man tar med sig egen tépåse? På vissa cafén för man ju inte ens en slarvig löstésklämma, utan man får betala 22kr för en tépåse i varmt vatten med lite mjölk. Dyrt vatten, verkligen.

En natt i stockholm, en natt i tokyo.

Denna låt gjorde min kväll, den gjorde så jag kunde se allt framför mig och jag börjar gråta. Gråta för att världen kan vara så vacker ibland. Vacker i ens tankar. Saknad. Låten går rakt in i en. Det gör så ont.

LÄNK


Att söka jobb.

Imorgon börjar jag på riktigt. Det är för mycket att förbereda sig mentalt inför, men vad är det värsta som kan hända? Jag litar på mitt CV och mitt personliga brev. Min grund är bra. Det här kommer gå bra. *Panik*

Hultsfredsfestivalen 2009

Hultsfredsfestivalen 2009. Bilder säger mer än tusen ord och jag orkar inte skriva. Varsågoda (:

Hultsfredsfestivalen 2009
Första kvällen

 
 

Överlevnadsbilder/områdesbilder/legender


 
  

Fest a la lugg-ligan!

Sommarnatt.

Det är natt. Kom hem för ett tag sedan från en mycket trevlig kväll innehållandes sushi-buffé och harry potter och halvblodsprinsen. Nu är jag mätt och har smetat ut min eyeliner i hela ansiktet, jag borde sluta sminka mig av den anledningen att det är så skönt att klia sig i ögonen. Åhåh. Men bara ibland. Filmen var konstig, det var en kärleksfilm! Visst den var underhållande, men väldigt mycket utanför bokens handling och mycket de missat. Förstår inte hur de tänkt förklara allt i sjunde filmen? Måste kolla imdb.com nu, vad säger resten av världen. Hm. Vill i alla fall läsa om alla böcker och sy lika coola kläder de har på sig ibland. Magi är fint. Det enda magiska jag kan är blåsa såpbubblor eller nysa fem gånger i rad, coolt va? Nattnatt. Jag är trött. Svammelsvammel. Vi kanske ses i någon dröm?
Xoxo. Sotsot.

Det var en gång ett par vita skor.

I tisdags kväll kom jag hem efter två veckors festival plus bilsemester med gamiljen till GeKås och Göteborg. Jag börjar piggna till nu! Veckorna har verkligen flygit förbi och har haft asroligt och sett en del bra konserter. Efter totalt sju festivaler känner att jag snart kan alla knep och knåp för att överleva; hink, spork, konservöppnare, ficklampa och öronproppar. Inte att glömma avsminkningsservetter och mobilladdare som drivs på AA-batterier. Silvertejp. Jag har haft bästa tältkompisarna och bästa tältgrannarna! Bilder säger mer än tusen ord, här är bilderna från Arvika (:

Arvika
  
Det var en gång ett par vita skor, sen blev det konstant party i två veckor.

Partydag


  Partykväll


Festivaldagar
Baddags
 
   

RSS 2.0