What I talk about when I talk about running.

I London befann jag mig mellan 19-23e november för er som inte visste. Något blogginlägg om vistelsen blev det inte, inte heller om något annat som hände mig under november, men ingen har klagat. 
Ett av mina shoppingmissions i London var denna bok av Haruki Murakami. Det är hans senaste verk, första boken skriven i jag-form. Efter de 43 lästa sidorna tycker jag den skiljer sig rätt rejält från hans andra böcker, men man kan fortfarande se murakami bakom boken. Boken är självbiografisk där han berättar om hur hans liv påverkats av springandet. Hur han tänker och värderar olika saker i livet. En väldigt stillsam och trevlig bok. Själv springer jag i perioder för att få bättre kondition, men det är väldigt sällan. Jag tröttnar nästan direkt, men efter att ha läst 43 sidor inser jag varför. Klockrent. Läsvärd om du tycker om att springa eller gillar Murakamis andra böcker!


(Påfågelbrosch från Camden markets, bokmärke från Muji från Sot, armband  från Åhlens, Bok från London. Namedropping...)

Kommentarer
Postat av: ina

åh hur var london? kram.

2008-12-25 @ 20:17:35
URL: http://winterbarn.blogg.se/
Postat av: ina

fina bilder från lomosar. jag fick en diana igår och är så stolt!

2008-12-25 @ 20:19:09
URL: http://winterbarn.blogg.se/
Postat av: Emma

vilken tjusig påfågelbrosch!

2008-12-25 @ 20:33:54
URL: http://strangegirls.blogg.se/
Postat av: Anonym

ina:

Det var hur kul som helst! Var där med 8 vänner (: massa julklappsshopping och promenader ^^. Ska dit igen med mitt jobb i januari, då blir det antagligen ett inlägg :)

Åh! Du får lägga upp bilder på din blogg sen (:



Emma:

Tack (: älskar Camden

2008-12-25 @ 21:31:24
URL: http://candycigarette.blogg.se/
Postat av: Caroline

Springer också i periodwer. Har dock inte infallit någon sådan period sedan jag flyttade till England för sisådär tre månader sedan..men springa är bra.

2008-12-26 @ 21:07:54
URL: http://coffeechic.blogg.se/
Postat av: Anonym

Caroline:

Häftigt med london! Ska skaffa gymkort med två kompisar efter nyår, tror det passar mig, ska springa där :)

2008-12-27 @ 21:20:26
URL: http://candycigarette.blogg.se/
Postat av: Christian

Första boken i jagform? Du har uppenbarligen inte läst Norwegian Wood :) Kul att se att Murre håller sig produktiv och släpper nya böcker som jag kan älska ohämmat.



(Btw, jag skriver sällan svar på mina egna inlägg i andras bloggar. Då är det bättre att du kryssar i att du vill få mejl när jag skrivit ett svar på din kommentar).



Vad gjorde du i London förresten?

2009-01-10 @ 18:06:03
URL: http://www.odelmalm.com/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0