Gränna.

Imorn ska det beges till Gränna. Lite för att "välkomna våren" och för att fira mammas födelsedag i förskott. Jag måste ha en plan, detta synkar inte med med min viktvminskning. Det kommer bli en räkmacka och massa fikapauser. Hm. Får bunkra med frukt och bara ta en kaka om det bjuds. Inga polkagrisar, det klarar jag mig utan! Vanlig frukost, kaffe och kaka, räkmacka. Det ska jag klara!

Liten omstart.

I flera veckor nu har jag struntat i viktväktarna, helt utan anledning. Känner väl mest att jag har mycket annat att tänka på och många fester som förstört all planering och ordning. Men i efterhand är det just detta som jag måste kunna tackla om jag någonsin ska kunna leva hälsosamt långsiktigt.
I torsdags började jag räkna points igen. Igår var jag hemma hos en kompis och åt alldeles för många points, skenade iväg totalt. Men jämfört med tidigare veckor kommer jag fortsätta dagen efter och inte släppa allting. Det blev 71pp och idag ska det bara bli 29pp som vanligt med en extra lång promenad! Världen går inte under.
 
Så kortfattat, från och med i torsdags blir det checklistan varje dag! Kanske inte går till viktväktarna den här veckan, men definitivt veckan därpå!


RSS 2.0