Biobesök.

Ikväll ska jag på bio, har inte köpt butiksguiden än men har lite info om olika snacks och godis i PP guiden häftet jag fick igår. Jag tänkte köpa godis i lösvikt och en bit mörk choklad.

10st skumgodisar 20g: 2pp
5st gelekonfekt 20g: 2pp
Mörk choklad 10g, 2pp
Loka 0pp 

Alltså totalt 6pp. Man får äta massor egentligen. Woho!


Utekvällen.

Blev två burkcider och ett glas rött vin igår för mig. Avslutade kvällen på krogen med ett stort glas Loka med isbitar. Väldigt uppiggande och bra. Nöjd med gårdagen, ingen bakismat blev det heller, bara en pointsbar och lite fun light innan jag gick och la mig!

Utekväll -20pp.
Har 35,5pp av min veckobonus på 42pp kvar!

Förstår inte hur jag kommer gå ner i vikt till nästa vecka? Inte sant att man ska få äta och dricka såhär mycket på en vecka! Hoppas jag inte förstått allting fel nu.

Alkohol.

Som sagt. Ikväll bär det ut på krogen. Jag krånglar till allting redan från början, får se hur många ProPoints som gått åt efter middagen. Borde inte behöva använda så många veckobonus pp med tanke på att jag bara ätit 2pp idag.

-Cider 4,5% En burk 500ml: 7,5pp
-Rött vin 200ml: 5pp
-Torrt vitt vin 200ml: 5pp

Tre glas vin = 15pp
Två glas vin + en cider = 17,5pp
Två cider + ett glas vin = 20pp
Tre cider = 22,5pp
Två glas vin + två cider = 25pp

Då känner jag att jag har lite riktlinjer ikväll i alla fall!
Jag måste tänka på att mina dagliga pp är 29 och att veckobonusen är på totalt 42pp, och de ska räcka i sju dagar! Man vill ju inte dricka upp en hel dag.

Dag 1. Inskrivning.

Andra gången gilt, idag skrev jag inte mig på Viktväktarna vid Hötorget. I tisdags var det inga konsulenter på plats tyvärr, så fick vänta till idag. Verkar vara en del strul där, vi hade knappt någon föreläsning idag, hoppas sånt löser sig.
Kommer bli lite svårt att ställa om sig från Points till ProPoints, och dessutom DuoVal. Massa nytt att tänka på. Har idag endast ätit en pointsbar och två bananer i total förvirring. Vi har kanppt något hemma och mor kommer snart hem och lagar middag, ska hålla mig tills dess tror jag. Kanske tar en knäckemacka bara!
Ikväll är det fest är det tänkt. Kanske inte världens bästa start på en viktminskningsvecka, men ska planera vad jag får dricka, det blir bra både viktmässigt och ekonomiskt. 

Fakta:
Startvikt: 79,8kg 
Delmål 5%: 75,8kg
Delmål 10%: 71,8kg
Målvikt: 60kg

Midjemått: 110cm
  
Dagliga ProPoints: 29
Veckobonus: 42

Vi hörs!
 


RSS 2.0