Projektarbete: avklarat.



Äntligen klar med mitt projektarbete, om man bortser från redosvisningen jag ska ha, men det är lätt förberett. En liten lättnad. Förhoppningsvis så får jag ett VG. Mitt projektarbete är rätt flummigt och det är flera gånger jag har ångrat mitt val. Usch. Snart tar allt slut. Det är lite konstigt.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Uuuuunderbara färger!

2009-03-30 @ 20:13:25
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag har länge ångrat mitt val av att köpa Skullcandy-hörlurar och har knappt använt dem. Annat skulle det vara om jag hade ett par gula Wesc-hörlurar, de är så galet snygga. Och den nya ipoden är snyggsnyggsnygg i lila. Snyggast skulle jag vilja påstå.







svar: Transsibiriska järnvägen långt, långt bort. Vilken dröm! Jag längtar allt som oftast någon annanstans, men sätter gärna lite väl mycket hopp till platsen i sig. Och det blir ju aldrig riktigt bra, man ska ju gärna uppskatta saker, människor och platser NÄR man upplever det. Inte drömma sig någon annanstans eller tänka tillbaka på resor som "fina minnen". Jag utvecklar dock min förmåga att leva nununu. Idag var vädret egentligen trist, men jag tänkte på det som friskt och blev genast mycket gladare. Vilken uppsats jag skrev nu. Men well well, sådant händer.

2009-04-05 @ 23:03:27
URL: http://ohhboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0